perjantai 1. helmikuuta 2013

Secret 7"






Nyt on taas Secret 7":n aika! Kyse on siis toista kertaa järjestettävästä projektista joka yhdistelee taidetta ja musiikkia. Projektissa on mukana seitsemän artistia ja seitsemän singleä. Tänä vuonna mukana ovat: Public Enemy, Nas, Jessie Ware, HAIM, Nick DrakeLaura Marling ja Elton John. Secret 7" rohkaisee kaikkia taiteilijoita, suunnitelijoita ja valokuuvajia inspiroitumaan musiikista ja tekemään levynkansitaidetta. Osallistua voi Talenthousen kautta, josta löytyy myös tarkemmat ohjeet ja säännöt. 
Artistit itse valitsevat suosikkinsa ja voittaja kannet pääsevät näyttelyyn Lontooseen. Näyttelyn viimeisinä päivinä singlejä saa ostaa. Kaikki rahat menevät hyväntekeväisyyteen, tänä vuonna kohteena on Art against knives.


Luin sattumalta viime vuonna kilpailusta, ja päätin osallistua viime hetkellä. Tein kannet CSS:lle ja Florence and The Machinelle. Väänsin molemmat yöllä, keskellä kouluviikkoa, vaikka olisi pitänyt lukea kirjoituksiin. Mutta onneksi tein niin, sillä CSS valitsi minun ehdotukseni! Se oli esillä näyttelyssä Lontoossa ja joku ostikin sen eBaysta (mihin jäljelle jääneet levyt menivät näyttelyn jälkeen). Kaiken lisäksi viime vuonna voittajat saivat suunnittelemansa kannet singleineen itselleen! Tuo CSS - City Girrrl -vinyylisingle komeilee nyt työpöydälläni ja on kannusteena tämän vuoden skabaan. Valittevasti voittajat eivät tänä vuonna saa singleä itselleen, mutta projekti on kuitenkin niin ainutlaatuinen että pakkohan siihen on taas osallistua. Luultavasti teen ainakin Laura Marlingille kannen, katsotaan ehdinkö muillekkin, sillä aika alkaa loppua kesken! Enää 16 päivää ja 20 tuntia aikaa palauttaa oma design!

Lisää tietoa:
http://www.secret-7.com/
http://www.talenthouse.com/
http://www.artagainstknives.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti